EVITA

Asyra™ Pro mittaukset


Asyra Pro -laitteella saadaan tietoa kehon toiminnallisesta terveydestä mittaamalla muutoksia ihon sähkömagneettisessa kentässä. Laitteen mittausmenetelmä sisältää elementtejä perinteisestä kiinalaisesta lääketieteestä sekä homeopatiasta uusimman tietotekniikan keinoin. Mittaus Asyralla perustuu galvaaniseen ihoreaktioon (samalla periaatteella kun valheenpaljastin).

Asyra sisältää suuren määrän erilaisia testejä, joilla voidaan saada tietoa kehon tasapaino / epätasapainotiloista mittaushetkellä. Kehoreaktioon perustuen voidaan mitata tietoa kehon tilasta ja toiminnoista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:

  • vitamiini-, hivenaine- ja rasvahappotasot
  • allergiat ja ruoka-aineyliherkkyydet
  • ruuansulatusalueen vaivat
  • hormonitoiminnan arviointi
  • ympäristön toksiinit, raskasmetallit ja homeet
  • aineenvaihdunnan häiriötilat

Asyra -laite antaa terapeutille valtavan määrän informaatiota, jonka pohjalta tehdään tulkintoja. Tasapainottavana ja korjaavana hoitona käytetään mm. ruokavalio- ja elämäntapamuutoksia, kehoa rasittavien aineiden vähentämistä sekä epätasapainotilojen korjaamista vitamiineilla, hivenaineilla, probiooteilla ja rasvahapoilla. Mittauksesta saa kirjallisen tuloksen ja hoito-ohjeet.

Erilaisia mittauksia

Laajassa, kokonaisvaltaisessa mittauksessa (comprehensive) käydään läpi yli 5000 osiota. Siinä testataan mm. kudosten ja elinten tasapainotilaa ja etsitään tasapainoa häiritseviä tekijöitä. Epätasapainossa oleviin osa-alueisiin perehdytään yksityiskohtaisemmin.

Monet ruuansulatuselimistön alueen ongelmat ovat toiminnallisia, joissa bakteeriepätasapaino, ruuansulatusentsyymien puutokset ja ruoka-aineyliherkkyydet ovat isossa roolissa. Näitä mittaamalla saadaan työkaluja, joilla ongelmiin voidaan puuttua täsmällisemmin mm. ruokavalion avulla.

Vitamiini- ja mineraalimittauksella puolestaan testataan vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden sekä rasva- ja aminohappojen tarvetta. Näin saadaan selville mitä em. aineista saadaan riittävästi ruokavalion kautta ja toisaalta mitkä em. aineista ovat epätasapainossa ja niiden saantia tulisi lisätä.

Kysy rohkeasti mistä mittauksesta olisi sinulle eniten hyötyä!


Asyra

Kenelle Asyra sopii?

Mittaus sopii kaiken ikäisille. Mittaus Asyra laitteella on nopea, helppo ja kivuton. Mittauksen ajaksi asiakas saa anturin molempiin käsiinsä. Mittauksen aikana tarkkaillaan kehon sähkönjohtokykyyn tulevia muutoksia.

Mittausta ei suositella henkilöitä joilla on sydämentahdistin. En myöskään mittaa raskaana olevia.

Vältä käsivoidetta ennen Asyra mittausta.

ASYRA™ PRO laitteella ei tehdä diagnooseja, eikä kyseinen analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä. Mittaus on kuitenkin oivallinen tapa tukea omaa hyvinvointia.

Copyright © Ravintoterapia Evita

Instagram   Facebook